Интернет игри

Начало » Игри с версии на български език » Онлайн мултиплейър белот на български

Онлайн мултиплейър белот на български

img

Тъй като лично аз съм голям фен на всякакви игри на карти и особено на белота, наскоро попаднах на една доста привлекателна онлайн платформа за белот, предлагаща доста повече възможности от тези, с които съм се сблъсквал до момента. Поразрових се и ето малко инфо от нета за останалите фенове на играта:

Belot.bg (http://goo.gl/0O3VWd) e сайт за популярната игра на карти - Белот! Играта е мултиплеър и е достъпна, както на компютър, така и на мобилни устройства. Тя е и социална платформа, където играчите играят срещу реални хора и създават нови познанства и приятелства.Съвсем скоро предстои Belot.bg да е достъпен във Facebook App Center и мобилните маркети - App Store и Google Play. Играта е разработена от гейм студиото Казуалино АД.

В момента има и някаква промоция за получаване на VIP статус. Всеки, който се регистрира в рамките на няколко дни, ще получи подобен статус, както и допълнителни бонуси. Ето как става това, според фб страницата на играта:

1. Сподели тази новина с приятели на стената си във Facebook най-късно до 15 май 2015г.! Необходимо е да имаш минимум 100 Facebook приятеля.

2. Регистрирай си акаунт или влез с Facebook акаунта си в сайта или тук във Facebook!

3. Напиши в коментар под новината потребителското си име и във възможно най-кратък срок ще получиш VIP статус!

Ако някой има желание да поиграем, може да ме добави като приятел в платформата. "StamatKo"е username-а ми.

13-05-2015 14:25 #4921
 

Отговор

*

За да вмъкнете изображение, напишете URL с i отпред ihttp://

Leave thiz field empty
Top Site Counter

Powered by scif