Интернет игри

Начало » Игри с версии на български език » Зелена империя

Зелена империя

Зелената Империя е забавна икономическа симулация, фокусирана върху градинарството и земеделието. Като уеб базирана игра, тя върви изцяло и само във вашия браузър, без нужда от допълнително инсталиране или изтегляне!

Получавайки задачата да бъдете индустриaлно градинско джудже, Вие ще можете да създадете своя собствена райска градина. Маруля, моркови, ягоди, спанак или лук - от Вас зависи какво ще отглеждате. Посетете приятелския град Зелената Долина, за да търгувате с други играчи, да купувате растения, семена или украса за своята градина, изпълнявайте заявките на своите клиенти и бъдете винаги добър съсед ... a може да се събудите един ден и да откриете своята градина, опустошена от къртици ..

img

img

Сайт: http://www.bg.molehillempire.com

26-01-2010 07:34 #265
 

Re:Зелена империя

Скъпи играчи,

радваме се да ви съобщим за няколко предстоящи ъпдейта на играта, които ще бъдат добавени към сървърите утре 16.06.2010 следобяд.

Следните ъпдейти ще бъдат направени:

Машина за сеене

Поради голямата популярност на подобна функционалност и търсенето й от играчите, се радваме да ви съобщим за новата опция – машина за сеене. Тази машина ще бъде достъпна за всички играчи след ниво 8. Машината за сеене ще ви позволи да запълните всички полета на вашата градина в растение по ваш избор (ако имате това растение на рафта си). За да използвате машината за сеене, трябва да я заредите с кредити. Ще получите 50 зареждания за 10 кредита и 120 зареждания за 20 кредита. Веднага щом достигнете ниво 8, машината за сеене ще се появи под вашата градина. За да можете да пробвате машината тя ще е заредена безплатно в възмжност за сеене, за 5 пъти.

Потвърждение на е-майл

След като влезете в играта, вече ще видите едно изкачащо прозорче, молещо ви да потвърдите е-майл адреса си. Молим следвайте описанието в съответното прозорче. Няма да можете да изпращате Лични съобщения в играта, докато не потвърдите е-майл адреса си. Това е нова мярка за сигурност, която ще помогне в играта да не присъства спам или други измами, понеже няма да бъде възможно да изпращате съобщения без потвърждение на е-майл адреса ви записан във вашият Профил.

Промени за Чудото на света

Броя палмови дръвчета, които трябва да се изпратят за да се създаде чудото на света е намален от 777 777 до 500 000. Това трябва да има положително развитие върху мотивацията ви, понеже получихме доста оплаквания, относно текущият брой на изискваните дръвчета. Допълнително, както първоначално бе планирано, ще добавим още чудеса на света. Играчи, които не са били активни за повече от 90 дни и са били деактивирани, вече ще бъдат премахвани от гилдиите щом деактивирането е минало 90 дни. Палмовите дръвчета, които са били дарени разбира се, ще останат в гилдията.

Тези промени ще бъдат въведени днес.

Надяваме се, че ви харесват, повечето от тях са направени по предложения на играчи, и ви желаем да продължавате да се забавлявате с играта.

Ваш екип на Зелената Империя

http://kapitimes.com/%D1%8A%D0%BF%D0%B4%D0%B5%D0%B9%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%B7%D…0%B8%D1%8F

16-06-2010 21:44 #266
 

Re:Зелена империя

Скъпи играчи,

Вчера беше качен нов пач на играта. Подобрението ще включва следните промени:

* Допълнителни мисии за играчите

* 2 нови нива

* Фермерска къща, която може да бъде разглеждана, украсяванa, включително и опция за закупуване на домашен любимец

* Показната ферма и фермерската къща могат да бъдат показвани на други играчи

* След приключване на мисия 65 и мисия 95, ще получите по един допълнителен фермер на ден.

* При завършване на някой от мисиите, ще получавате времеви бонус за някои предварително определени растения.

* Областта за статистики е преработена и няколко нови категории са добавени.

За повече информация относно новите неща, можете да погледнете Помощ секцията в играта, веднага след като пача е качен!

Наслаждавайте се на новите промени!

Екип на Весела Ферма

http://kapitimes.com/%D1%8A%D0%BF%D0%B4%D0%B5%D0%B9%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D…0%BC%D0%B0

16-06-2010 21:45 #267
 

Отговор

*

За да вмъкнете изображение, напишете URL с i отпред ihttp://

Leave thiz field empty
Top Site Counter

Powered by scif